Viitorul iernează în play-off

Viitorul Târgu Jiu a încheiat anul cu un succes prețios. Gorjenii au trecut la limită de CSM Alexandria, în runda a 15-a a ligii secunde.


Un singur gol a făcut diferența în partida din Teleorman. Reușita i-a aparținut gorjeanului Albert Voinea și a venit în repriza secundă. Atacantul a punctat în minutul 59 pentru al cincilea succes din campionat. Viitorul a mai adunat opt rezultate de egalitate și două înfrângeri. Succesul a plasat trupa lui Călin Cojocaru pe loc de play-off. Gorjenii sunt acum pe poziția a șasea, ultima care asigură accesul în faza superioară a competiției.


“Îi felicit pe jucători pentru modul cum s-au pregătit și pentru dăruirea de care au dat dovadă la fiecare antrenament și meci. Consider că suntem o echipă, și în teren, și în afara terenului. Ei merită toate felicitările, dar trebuie să rămânem modești și să muncim mai mult în anul ce urmează”, a declarat antrenorul Călin Cojocaru.


În 2024, vin meciuri grele pentru trupa alb-albastră. Formația din Târgu Jiu evoluează cu Şelimbăr și Slatina (acasă) și iese la Steaua și Gloria Buzău.


Viitorul Târgu Jiu: Lupescu – Croitoru , Mrsulja (cpt.), Savu, Core – Tiihonen (77′ Gîrbiță), Acolatse – Popa (86′ Andreaș), Nikpalj (86′ Moisie), Voinea (73′ Brînzan) – Aziz. Rezerve neutilizate: Geantă – Pîrcălabu, Cojocaru, Geană, Vulpe. Antrenor: Călin Cojocaru.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *