Victorie importantă pentru baschetbaliştii de la CSM

CSM Târgu Jiu a obţinut al patrulea succes în Liga Naţională de Baschet. Sportivii noştri au trecut de CSM Sighetu Marmaţiei, scor 93-77. 

Oaspeţii au câştigat primul sfert (18-21) , dar elevii lui Claudiu Alionescu au revenit în următoarele două (31-21, 25-16), şi au tranşat soarta meciului după pauză. Alin Borşa a reuşit un double-double, cu 21 de puncte şi 13 recuperări, iar Camil Berculescu a bifat 19 puncte. La debutul în maioul CSM-ului, americanul Darrien McClain a izbutit 16 puncte.

“Este o victorie dublă, pentru că Sighetul este o contracandidată a noastră la menţinerea în prima ligă, iar succesul ne propulsează o poziţie în faţa lor în clasament. În plus, am reuşit să remontăm diferenţa de 7 puncte la care am pierdut acolo. Astfel, în caz de egalitate, o să fim peste ei. Campionatul este încă lung. Urmează faza a doua, urmează play-out-ul în care orice se poate schimba. Ne vom bucura o seară, însă apoi vom intra din nou în sală şi o să pregătim meciul cu Voluntari aşa cum trebuie”, a declarat antrenorul Claudiu Alionescu.

Jovan Djurasevic nu a obţinut încă prelungurea vizei de şedere şi nu a fost pe parchet.

La meci a asistat şi managerul CEO, Sorin Boza, care s-a întreţinut cu antrenorii şi sportivii după expirarea timpului regulamentar.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *