Viitorul a bătut-o pe Turceni, dar i-a împrumutat doi jucători

Echipa de eșalon secund Viitorul Târgu Jiu a câștigat primul amical din această iarnă. Formația lui Călin Cojocaru a jucat cu o altă trupă din Gorj, CSO Turceni.


Meciul, disputat pe terenul sintetic din Târgu Jiu, s-a încheiat cu scorul de 3-0. Nicholas Geană, Patrick Andreaș și Dragoș Popa au înscris pentru gazde. Viitorul s-a înțeles și cu un fundaș togolez, născut în Norvegia.


Ramzi Toure Idrissou, în vârstă de 27 de ani, va semna cu trupa gorjeană. Ultima dată a evoluat la AB Argir, în prima ligă din Insulele Feroe, dar are experiențe și în SUA, Norvegia sau Slovenia.


E un fundaș puternic, experimentat, care ne va ajuta, sunt sigur. E prima noastră achiziție din această iarnă, probabil vom mai face doar una, în atac”, a declarat Cojocaru, care a vorbit și despre joc.


”A fost un test util. Venim după o perioadă de acumulări fizice, antrenamente grele și pot să spun că sunt mulțumit de ce am văzut la jucătorii”, a mai spus Cojocaru pentru Liga2.ro.


Vlăduț Buțurcă și Răzvan Vespe au fost împrumutați chiar la adversara de miercuri, CSO Turceni, cei doi evoluând deja împotriva echipei de care aparțin. De săptămâna viitoare, din 29 ianuarie, trupa gorjeană se mută la sud de Dunăre, la Novi Becej, în Serbia. Stagiul de pregătire se va încheia pe 8 februarie, perioadă în care ”alb-albaștrii” vor disputa cinci amicale.

Viitorul Pandurii, prima repriză: Dragoș Lupescu – Alexandru Mitulețu, David Savu, Arian Mrsulja, Mario Lupulescu – Claudiu Moisie, Nicholas Geană – Răzvan Vulpe, Emanuel Nikpalj, Alexandru Gîrbiță, Albert Voinea.


Viitorul Pandurii, a doua repriză: Robert Geantă – Eduard Croitoru, David Savu (Raul Cojocaru 70′), Ramzi Idrissou, Adrian Godja – Denis Brînzan, Onni Tiihonen – Charles Acolatse, Patrick Andreaș, Emanuel Nikpalj (Davide Jozic 70′) – Dragoș Popa.

Cătălin Pasăre

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *