Un târgujian acuză un agent de poliție de moartea câinelui său!

Un tanar din Targu Jiu a ramas fara permis de conducere dupa ce a fost depistat pe DN 66 Dragutesti, in timp ce circula cu o viteza de 126 km/h, pe tronsonul de drum pe care limita era de 50 km/h. Barbatul mergea cu cainele spre cabinetul veterinar.


Tânărul crede că polițistul care l-a oprit este responsabil pentru moartea câinelui său. Șoferul îl acuză pe agentul de circulație că nu a înteles faptul că are o urgență, iar acest lucru l-a costat viața patrupedului.


“Un agent m-a oprit în zona Drăguțești, eu conducând cu cainele spre cabinetul veterinar, animalul fiind pe moarte. Acesta m-a oprit din cauza vitezei pe care o aveam și îmi asum această vină, dar ceea ce ma frustrează este faptul că atunci când am fost oprit, i-am explicat situatia și l-a durut fix în cot. Sunt supărat și nervos pe acest individ care poartă uniformă de poliție și voi face toate demersurile posibile să îl reclam. Felicitări, acum câinele meu este într-o lume mai bună, fără atâta ură!” se arată în postarea târgujianului de pe facebook.

În replică, polițiștii spun că nu au ezitat să empatizeze sau să dea dovadă de umanitate și înțelegere, însă astfel de abateri legislative nu pot fi ”trecute cu vederea”, deoarece pot genera tragedii.

Astfel că, tânărul a fost sancționat contravențional cu suma de 1.305 lei, reprezentând minimul prevăzut de lege pentru aceasta încălcare legislativă, fiindu-i totodată reținut permisul de conducere.

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *