Un jucător al Viitorului a răbufnit după decizia clubului: Traiască circul și insolvența!

Fotbalistul Viitorului Târgu Jiu, Vlad Rusu, și-a exprimat frustrarea pe rețelele de socializare după ce clubul gorjean a intrat în insolvență. Jucătorul de 31 de ani crede că fotbalul românesc se duce la vale, tocmai pentru că permite echipelor să apeleze la această soluție.


“Vrem performanțe și calificări la campionate mondiale și europene într-un fotbal mizerabil, în care bătaia de joc este la ordinea zilei, dar să avem un fotbal în care jucătorii și antrenorii să fie plătiți pentru munca pe care o depun, nu vrem?? Răspunsul desigur că este NU! După multele cluburi care au apelat la această înșelătorie legală numită insolvență, astăzi vine și rândul echipei Viitorul Pandurii Târgu Jiu”, a scris atacantul pe facebook.


Vlad Rusu, care s-a accidentat la finalul lunii august a anului trecut, într-un meci cu Chiajna, susține că nimeni din conducerea clubului nu l-a mai contactat, iar din luna iulie 2021 nu a mai primit niciun salariu de la Viitorul.


“În tot acest timp, am depus 3 memorii, pe care de altfel le-am și câștigat. Dar ce să vezi, insolvența face minuni..și de unde aveai de primit 6 salarii, dintr-o dată se întâmplă o magie și nu mai ai de primit nimic, iar clubul își vede liniștit în continuare de treabă..”, a mai scris fotbalistul.


Vlad Rusu are contract cu echipa gorjeană până la finalul lunii iunie. A mai jucat în cariera sa la formații precum Viitorul Cosntanța, Academica Clinceni, Petrolul Ploiești sau Beerschot (Belgia).

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *