Un egal cât o înfrângere! Găman: Sunt foarte supărăt! (FOTO)

Pandurii Târgu Jiu a terminat la egalitate meciul cu Progresul Ezeriş, disputat vineri pe Stadionul Municipal. Partida din runda a 11-a s-a încheiat 1-1, ambele goluri fiind marcate pe final de meci.


După o primă repriză ştearsă, fără prea multe faze de poartă, gazdele au dominat autoritar actul secund, dar au plătit preţul ratărilor repetate şi a indolenţei arătate la singura oportunitate reală a oaspeţilor. De asemenea, în minutul 53, Rasoveanu a fost faultat de ultimul apărător al Progresului, dar arbitra Alina Peşu a considerat că nu se impune cartonaşul roşu. Bebeto Lupuleţ a punctat în minutul 84, după o fază splendidă creată de Duijker. Vârful Pandurilor ratase alte două oportunităţi mari de a modifica tabela.


Cărăşenii au egalat după un corner, prin Giurică, care a marcat în prelungirile partidei, profitând de apărarea visătoare a gorjenilor. A fost al doilea egal la rând cu Mario Găman la timonă.


Principalul Pandurilor a fost extrem de supărat după meci, declarând că ratările şi lipsa de concentrare au condamnat echipa sa la un egal cu iz de înfrângere.

“Un egal, din punctul meu de vedere, nemeritat. Băieţii au respectat ce le-am cerut, au făcut o partidă foarte bună, dar ne lipseşte golul. Am avut foarte multe situaţii de a marca, multe faze fixe. Aseară, la vizionare, le-am arătat aceeaşi fază, cu venirea mijlocaşilor Ezerişului în linia unu, dar dacă nu eşti organizat şi concentrat până la ultimul fluier al arbitrului, din păcate, ieşi de pe teren învins. Pentru mine, asta înseamnă faptul că astăzi am pierdut 2 puncte. Trebuie să găsim soluţiile cele mai bune în momentele care contează. Sunt foarte supărăt, îmi doream foarte mult să câştigăm pentru că jucam acasă şi voiam să debutăm cu dreptul. Nu vreau să comentez arbitrajul, lumea a văzut că ei trebuia să primească un roşu clar”, a spus Mario Găman după meci.

Pandurii în meciul cu Ezeriş: Opriţa – Truşescu, Suently, Gomes, Afrim – Habet (65, Peia), Eric, Robert Petre (76,Duijker), Mensah Boateng, Rasoveanu (65, Georgescu), Lupuleţ (89, Aerts).

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *