UCB vrea să revină la Târgu Jiu

Echipa de handbal masculin CS UCB Târgu Jiu și-a disputat meciurile de pe teren propriu, ale sezonului 2021-2022, în sala de sport a Liceului Tehnologic „G-ral Constantin Șandru” din Bîlta, comuna Runcu. Formația de ligă secundă a avut pare de condiții foarte bune aici, dar reprezenatnții clubului își doresc ca următorul campionat să găsească echipa la Târgu Jiu. Conducerea a făcut, din timp, demersurile necesare.


,,Am înaintat din nou adresă oficială către Primarul Municipiului Târgu-Jiu, Direcția Publică de Patrimoniu Târgu-Jiu și spre știința Clubului Sportiv Municipal Târgu-Jiu privind accesul în Sala Sporturilor din Târgu-Jiu, în vederea disputării antrenamentelor și a meciurilor oficiale de către echipa de handbal masculin a clubului nostru în viitorul sezon competițional al Diviziei A. Cu siguranță, dacă în sezonul competițional recent încheiat ne-a fost acordat, tardiv și după multiple solicitări scrise, acel ‘acord de principiu’, fiind nevoiți să plecăm cu echipa noastră în altă locație, de această dată cred că autoritățile administrației publice locale ale Municipiului Târgu-Jiu vor înțelege că acest club aparține târgujienilor și tuturor gorjenilor”
, a declarat directorul echipei de handbal, Virgil Popovici.


În aşteptarea unui răspuns, UCB a parafat alte două achiziţii. Este vorba despre jucători veniţi de la CSS Corabia, Adrian Maranca și Marcel Perete.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *