Transportul în comun se va putea plăti prin telefon la Târgu Jiu

Targujienii care folosesc transportul in comun din oras isi vor putea achita, incepand de miercuri, biletele de calatorie si cu telefonul, prin aplicatia 24pay.

Astfel că, orice persoană care călătorește în Târgu Jiu poate plăti simplu și rapid transportul în comun prin intermediul acestei aplicații, fără a fi nevoită să caute o casă de bilete sau să dețină bani cash asupra sa. Sistemul 24pay este pus la dispoziție gratuit operatorilor de transport, fără a fi percepute costuri. Pentru utilizarea aplicației, este necesară adăugare inițială a unui card bancar Visa sau Mastercard.

“Transloc SA anunță cetățenii că de miercuri, 10 noiembrie, călătoriile cu mijloacele de transport în comun ale societății pot fi achitate și cu telefonul, folosind aplicația 24pay.


Titlurile de călătorie vor putea fi achiziționate la fel de simplu și rapid ca și în restul orașelor disponibile în aplicație, prin accesarea secțiunii “Transport Public”. În plus, prin intermediul aceleiași aplicații electronice, persoanele depistate fără titlu de călătorie valabil vor putea achita pe loc cuantumul suprataxei de călătorie.


În acest fel se simplifică modul în care târgujienii vor calatori, având la dispoziție o metodă de plată sigură și convenabilă”, a anuntat directorul Transloc, Mihai Paraschiv.

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *