Transport pentru cinci cariere miniere din Complexul Energetic Oltenia

Complexul Energetic Oltenia are nevoie de vehicule de transport marfă cu deservent pentru unitățile miniere ale companiei.

Se are în vedere închirierea de vehicule de transport marfă cu șofer pentru 12 puncte de lucru din cadrul următoarelor subunități miniere: UMC Rovinari, UMC Roșia-Peșteana, UMC Jilţ, UMC Motru și UPRUM Rovinari.


Directoratul Complexului Energetic Oltenia a aloca suma de peste 1,3 milioane de lei pentru a avea la dispoziție vehiculele respective. Acestea vor presta timp de trei luni în unitățile miniere ale companiei. Aici este nevoie de transportul echipamentelor de lucru și a altor materiale de care au nevoie echipale de mentenanță și reparații.


Este de amintit că astfel de servicii sunt asigurate permanent la nivelul Complexului Energetic Oltenia, fie pe durată limitată de timp, fie în baza unor acorduri-cadru. În urmă cu mai mulți ani foarte multe servicii au fost externalizate din domeniul minier. Au apărut prestatorii de servicii în domeniul reparațiilor sau transporturilor de persoane și de marfă.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *