Tragedie pentru o familie din Gorj

Un copil in varsta de 8 ani, mama acestuia de 29 de ani si bunicul baietelului, un barbat de 80 de ani, s-au inecat in raul Motru. Tragedia a avut loc, ieri dupa-amiaza, in comuna Silvilesti, sat Miculesti.


Alerta a fost dată de niște localnici, care trecea prin zonă. Aceștia au reușit să-i scoată pe copil și pe bărbat la mal până la sosirea echipajelor. Femeia a fost extrasă din apă de către pompieri. Primul care s-ar fi înecat ar fi fost băiatul, iar mama şi bunicul acestuia ar fi sărit în apă după el să încerce să îl salveze. Pompierii au intervenit la fața locului cu două ambarcaţiuni şi un echipaj SMURD iar Serviciul Judeţean de Ambulanţă, cu două echipaje medicale. S-a trecut imediat la efectuarea manevrelor de resuscitarea a celor trei persoane, care se aflau în stare de inconștiență. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse medici, nu s-a mai putut face nimic pentru a salva victimele.


Se pare că băiețelul de opt ani se afla la scăldat și alături de fratele său mai mic, pe care bătrânul ar fi reușit să-l scoată la suprafață. După ce a intrat să-l ajute și pe nepotul cel mare, acesta s-a înecat.

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *