Table inteligente la Motru, dar tencuiala din clase stă să pice pe elevi

Discutii peste discutii la Primaria Motru. Cosmin Morega, viceprimarul municipiului, este revoltat de ultima achizitie facuta de edilul Gigel Jianu. Este vorba de suma de peste 13 miliarde de lei vechi, alocata pentru 91 de table inteligente destinate celor doua scoli gimnaziale, dar si celor doua licee din municipiu.
Acesta consideră că este o sumă foarte mare, având în vedere că suntem în plină pandemie și nu avem o siguranță că se vor deschide școlile în toamnă. De asemenea, Cosmin Morega, a mai adăugat că este bine venită orice investiție în învățământ, dar nu aceste table pe care nici profesorii nu ar știi să le folosească.

Cosmin Morega, viceprimarul municipiului Motru

Morega consideră că cel mai indicat ar fi ca Jianu să se ocupe și să investească în unitățile de învățământ pentru că pereții din interiorul claselor pot pune viața elevilor în pericol din cauza unui grad avansat de degradare. De asemenea acesta consideră că toată investiția este un tun de campanie făcut de Jianu pentru a atrage cât mai multe voturi.

Cosmin Morega, viceprimarul municipiului Motru

Acesta a mai adăugat că Jianu a îngropat în datorii Primăria municipiului Motru, tocmai înainte de Campania electorală.

Cosmin Morega, viceprimarul municipiului Motru

Proiectul de achiziționare a tablelor inteligente a fost votat în ședința consiliului local care a avut loc la în urmă cu o săptămână.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *