CSM a cooptat un georgian

Formația CSM Targu Jiu si-a luat fundas georgian. Revaz Rogava, poate evolua pe pozitiile unu si doi, si este ultima aditie a echipei de baschet.
Sportivul de 27 de ani a semnat cu CSM pentru un sezon. Măsoară 1,91m și a evoluat, în ultimii 5 ani, în Super Liga din Georgia pentru BC Olimpi Tbilisi. A mai jucat în EuroChallenge pentru SK Sukhumi, echipă din țara natală.
Rogava a evoluat, în perioada 2012-2013, pentru echipa de tineret U20 a Georgiei, iar în intervalul 2017-2019 a făcut parte din lotul naționalei de seniori în campania de calificare pentru Campionatul European.

“Sunt foarte fericit să mă alătur echipei CSM Târgu Jiu. Am ales să vin în România pentru că știu despre campionatul românesc că a fost întotdeauna o competiție puternică. Am multi ani jucați în prima ligă din Georgia și sunt convins că pasul făcut în prima ligă din România este un loc excelent pentru dezvoltarea carierei mele. Am aflat că oamenii adoră sportul în Târgu Jiu. Sper că jocurile noastre vor aduce mulți spectatori și abia aștept să văd sala de sport plină”, a declarat georgianul.


Este al treilea străin pe care CSM Târgu Jiu l-a achiziționat în această vară, după americanii Kevin Allen și Darien McClain.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *