Suspendare de un an și două luni pentru un jucător care a lovit arbitrul!

Asociația de Fotbal Gorj a dispus sancțiuni drastice după evenimentele petrecute în weekend în fotbalul județean. Un jucător va sta pe tușă un an și două luni după ce a lovit arbitrul.


Cazurile au fost discutate, marți, când a fost întrunită Comisia de Disciplină a forului. Incidentul reprobabil s-a petrecut la meciul Parângul Bumbești Jiu – Minerul Motru din Liga a 4-a. Un reprezentant al gazdelor a bruscat centralul confruntării în minutul 63, iar partida a fost întreruptă. Președintele Mihai Prunariu a declarat că nu tolerează un astfel de comportament, iar consecințele au fost pe măsură.

Mihai Prunariu, președinte AJF Gorj

Tensiuni au existat și la meciul dintre AS Scoarța și Știința Popmond Plopşoru, din Liga a 5-a. Oaspeții s-au retras de pe teren nemulțumiți de deciziile arbitrului, însă tot ei au avut de suferit. Au fost amendați și au pierdut meciul la masa verde.

Mihai Prunariu, președinte AJF Gorj


Incidente majore au fost în weekend și la Mehedinți, unde la meciul Decebal Eșelnița – Victoria Strehaia s-a iscat o bătaie generală. Președintele AJF Gorj a observat că jucătorii sunt mai “arțăgoși” în anumite perioade ale anului, dar a declarat că nu există scuze pentru un comportament violent.

Mihai Prunariu, președinte AJF Gorj

Cătălin Pasăre

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *