Strategia Energetică a României va putea fi adoptată de Parlament!

Strategia Energetica a Romaniei va putea fi adoptata in scurt timp de Parlamentul Romaniei. Astfel, in cursul zilei de ieri, proiectul a fost adoptat cu 87 de voturi pentru, 12 voturi contra si 29 de abtineri.
Andrei Maioreanu, fostul secretar de stat în Ministerul Energiei, a declarat că în momentul de față este elaborată atât Strategia Energetică a României, cât și Planul Naţional Integrat în Domeniul Energiei şi Schimbărilor Climatice pentru perioada 2021- 2030, urmând să fie aprobate prin lege.

Andrei Maioreanu, fostul secretar de stat în Ministerul Energiei

Acesta a mai adăugat că a avut loc și dezbaterea transfrontieră, care va trebui să emită avizul de mediu. Andrei Maioreanu a declarat că acest proiect legislativ care a trecut cu succes de Senat, urmează să intre în camera Deputaților, iar mai apoi să fie promulgat.

Andrei Maioreanu, fostul secretar de stat în Ministerul Energiei

Andrei Maioreanu a ținut să le mulțumească pentru implicare, colegilor săi sociali-democrați. Este vorba despre Florin Cârciumaru, Mihai Weber și Scarlat Iriza care au susținut acest demers la nivel parlamentar, fiind înregistrat un prim rezultat pozitiv.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *