Pandurii, în pericol! Conducerea clubului vrea mai mulţi bani de la asociaţi!

Pandurii Targu Jiu ar putea evolua, in urmatorul sezon, in Liga a treia. Principalul creditor al clubului, Marin Condescu, a avertizat ca echipa nu poate face fata unui campionat cu o singura serie.


Peste 20 de formaţii ar urma să ia startul în noul sezon competiţional, unul cu deplasări foarte lungi. Fostul preşedinte al clubului, Marin Condescu, a declarat că Pandurii va rămâne în liga secundă doar dacă următorul campionat va fi împărţit pe regiuni. Propunerea nu este nouă şi a fost susţinută, la început de săptămână, şi de conducerea formaţiei ASU Poli Timişoara. Totuşi, antrenorul principal al Pandurilor, Călin Cojocaru, nu este de acord cu fostul lider din minerit. Şi Cojocaru vrea două serii, dar crede că trupa gorjeană poate supravieţui şi unui campionat în vechiul format.

Călin Cojocaru, antrenor Pandurii Târgu Jiu


Conducerea Pandurilor vrea acum mai mulţi bani de la “foştii” asociaţi. Pe lângă restanţele din perioada 2014-2017, Adunarea Creditorilor de la Pandurii cere drepturi financiare şi după această dată, constând tot în cotizaţii neplătite. Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că, din 2017, Consiliul Local nu a mai emis nicio hotărâre pentru alocarea unor sume pentru echipa de fotbal. În plus, Romanescu a declarat că Pandurii nu are cum să aibă o trupă redutabilă fără sponsorii din trecut, CEO şi Artego.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu


Dacă Liga a doua va fi împărţită în două serii, cel mai probabil, Pandurii va fi distribuită într-o grupă cu alte 10 echipe.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *