Gorjul, fruntaș într-un top negativ

Judetul Gorj este fruntas, in Oltenia, la capitolul ” cele mai multe cazuri ” de COVID-19. Gorjul depaseste Doljul cu peste 100 de cazuri de infectari, acestea fiind urmate de judetele Mehedinti si Olt. Cele mai putine cazuri de coronavirus se regasesc in judetul Valcea.


Județul Dolj a depășit, astăzi, pragul de 1.000 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Doar în ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 43 de cazuri noi. Astfel, numărul total de doljeni infectați este de 1.026.
În judeţul Vâlcea au fost înregistrate 21 de cazuri noi de infectare cu virusul SARS-CoV-2. În  prezent, în unitățile sanitare dedicate din județul Vâlcea se află internate 98 persoane, dintr-un total de 694 de vâlceni confirmați pozitiv.


În ceea ce privește județul Olt, astăzi, au fost declarate 14 cazuri noi, ajungand la un număr de 951 de infectări. Încă 22 de cazuri de coronavirus au fost diagnosticate și în Mehedinţi, bilanţul ajungând la 928 de persoane.
În Gorj au fost raportate, astăzi, alte 26 de cazuri noi de persoane infectate cu noul coronavirus, astfel, în prezent, sunt 1.193 de gorjeni confirmati.

Corina Belteu, purtător de cuvânt Prefectura Gorj

La nivelul țării, în ultimele 24 de ore au fost raportate 1.415 cazuri noi de COVID-19, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.  Este un nou record al îmbolnăvirilor cu coronvirus în România, de la începutul pandemiei.

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *