Situația economică din România devine din ce în ce mai grea

Situatia economica din Romania devine din ce in ce mai grea. Preturile continua sa creasca, insa nu putem spune acelasi lucru si despre venituri. Dan Ilie Morega este revoltat și considera ca toate imprumuturile facute de guvernanti in ultimul timp nu au fost facute pentru a imbunatati situatia economica a Romaniei, ci pentru a-si imbunatati fiecare…buzunarul.
Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj, spune că liberalii au fost cei care au reusit sa faca imprumuturi in 2 ani, cat n au facut alte formatiuni politice in 5 ani.

Dan Ilie Morega, presedinte IAIPP Gorj

Acesta consideră că banii au intrat in buzunarele guvernantilor si nu au fost folositi pentru imbunatatirea situatiei economice a tarii.

Dan Ilie Morega, presedinte IAIPP Gorj

Criza financiară şi Pandemia au majorat datoria publică de la circa 15% din PIB în 2008 la peste 47% din PIB la finele lui 2020, iar o consolidare bugetară cu o rată de corecţie medie anuală a deficitului bugetar de circa 1,5% din PIB ar stabiliza datoria la puţin peste 50% din PIB la orizontul lui 2024, susţine preşedintele Consiliului Fiscal, Daniel Dăianu.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *