”PSD-ul vine la guvernare cu o serie de proiecte benefice pentru România”

La sfârșitul lunii mai va avea loc celebra „rotativă” la guvernare, așa cum PSD și PNL au stabilit la crearea actualei coaliții. Nicolae Ciucă ar urma să fie înlocuit de Marcel Ciolacu la conducerea Guvernului, odată cu mai mulți miniștri. Tocmai de aceea, în spațiul public, taberele politice sunt împărțite, iar reprezentanții PSD abia așteaptă această schimbare.


Venirea la guvernare a social democraților reprezintă un mare pas pentru România, o cred politicienii. Proiecte peste proiecte, finanțări prin fonduri europene, dar și o implicare reală pentru a menține prețurile la același nivel, sunt doar câteva dintre promisiunile făcute de PSD. Robert Păiuși, primarul comunei Stejari are o părere foarte bună despre această rotativă.

Robert Păiuși, primar Stejari


Marcel Ciolacu, spunea în luna noiembrie că va fi respectat acordul coaliției în acest sens: „Există o dată exactă. 25 mai este data la care se va face rotația, prin Parlament. Premierul demisionează, cade tot cabinetul, apoi se vine iar în Parlament cu noul premier și un nou program de guvernare”.


Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *