Sezon încheiat pentru echipa de baschet

Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu a încheiat campionatul pe locul 12. Gorjenii au jucat duminică, pe teren propriu, ultimul meci din actualul sezon.


Cu obiectivul îndeplinit, acela de a rămâne în LNBM, gazdele au aliniat o echipă formată aproape în totalitate din jucători români în meciul cu CSM Târgu Mureș. Porter Troupe a fost din nou singurul străin de pe parchet. După ce s-au impus detaștat și în primul joc, elevii lui George Trif au încheiat seria la Târgu Jiu cu un nou succes, 94-58.


Andrei Gheorghe a fost din nou cel mai eficient om din tabăra amfitrionilor, cu 16 puncte și 12 recuperări. Octavian Ilie și Camil Berculescu au adăugat câte 11 puncte, iar Porter Troupe – 9. Noam Weinberg (6), Andrei Bărăgan (3) și Bogdan Penciu (2) și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor.
Directorul tehnic Claudiu Alionescu le-a mulțumit tuturor celor care au luptat să țină echipa de baschet în primul eșalon.

Claudiu Alionescu, director tehnic CSM Târgu Jiu


La 40 de ani, căpitanul Porter Troupe nu a luat încă decizia finală. Veteranul american se va gândi dacă atârnă ghetele în cui în această vară.

Porter Troupe, CSM Târgu Jiu


Urmează două luni de vacanță pentru baschetbaliști.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *