Şedinţă cu scandal la Jupâneşti

Un nou scandal în şedinţa de consiliu local a primăriei Jupâneşti. Aleşii locali s-au întâlnit în cadrul unei şedinţe ordinare, convocate de primar, pentru dezbaterea unui proiect important de reabiliatare a unor drumuri comunale.


La dezbateri au fost prezenţi şi cetăţenii comunei,care afirmă că sunt nemulţumiţi de consilierii locali care, în opinia lor, sunt mereu împotriva proiectelor pentru dezvoltarea comunei.


Pe ordinea de zi a fost dezbătută o problema importantă a comunităţii. Şedinţa a început paşnic, însă nu mult a durat până discuţiile au scăpat de sub control.


La şedinţă au fost prezenţi şi cetăţenii din comună pentru a-şi spune nemulţumirile. Aceştia sunt deranjaţi de consilierii locali, care se opun dezvoltării comunei.


Unul dintre drumurile care se încearcă a fi reabilitat duce la cimitir, acesta fiind impracticabil atunci când plouă, spun cetăţenii care s-au săturat de această situaţie.


Proiectul a fost votat de 5 consilieri locali, 5 au fost împotrivă, iar unul s-a abţinut, astfel că, nici de această dată nu a reuşit să treacă.


Oamenii din comună au fost revoltaţi de decizia consilierilor locali de a nu se asfalta drumurile pe care locuiesc.

Alian Dodenciu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *