Rotaru și Davițoiu și-au depus candidaturile

Partidele din Gorj au reusit sa faca rost de candidati pe ultima suta de metri, iar listele cu cei care se vor lupta pentru scaunul de edil sau pentru un loc in Consiliul Judetean, au fost deja depuse. Astfel, Marian Rotaru, membru in PMP, si-a depus, ieri, candidatura pentru Primaria Targu Jiu, iar Nicolae Davitoiu, liderul partidului, pentru sefia Consiliului Judetean Gorj.
Marian Rotaru a declarat că, dacă va câștiga scaunul de edil al municipiului Târgu Jiu, va reuși să schimbe în bine orașul pentru că cei care au fost la conducere nu l-au administrat deloc cum a trebuit. Rotaru se bazează pe experiența pe care o are în spate și este sigur că va câștiga mandatul mult dorit.

Marian Rotaru, candidat Primăria Târgu Jiu din partea PMP

Nicolae Davițoiu, liderul Partidului Mișcarea Populară și-a depus și el, în aceeași zi, candidatura pentru șefia Consiliului Județean Gorj. Acesta a declarat că își dorește să schimbe în bine viața oamenilor și lista consilierilor propuși de el este una echilibrată care nu va dezamăgi.

Nicolae Davițoiu, candidat președinția Consiliului Județean

Atât Marian Rotaru, cât și Nicolae Davițoiu au candidați puternici în această luptă pentru a câștiga unul din locurile puse la bătaie în administrația publică locală a județului Gorj.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *