Se reînnoiesc contractele pentru parcările de reședință din Târgu Jiu

Reinnoirea contractelor pentru parcarile de resedinta din municipiul Targu Jiu va avea loc in perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2022. Cererile se depun la sediul primariei, la Centrul de Informare a Cetatenilor.


Vor exista două forme de contract. Unul pe o perioadă de 16 ore pe zi, în care beneficiarul va avea locul asigurat între orele 16:00 și 08:00. El poate ocupa locul respectiv și în afara acestui interval, dar dacă îl părăsește, acesta poate fi ocupat de o alta persoană, fără a depăși, însă, intervalul 08:00-16:00. Beneficiarii acestui contract vor plăti o taxă de 120 de lei pe an. Nerespectarea programului în care este permisă parcarea gratuită atrage sancțiuni între 200 și 500 de lei.


Cel de-al doilea contract rezerva locul beneficiarului 24 de ore din 24. Locurile acestor beneficiari vor fi marcate cu roșu, iar aceștia vor plăti o taxă de 360 de lei pe an. Marcarea fără drept a locului de parcare în culoarea roșie atrage o sancțiune în valoare de 2.500 de lei și pierderea locului de parcare.


Conform noului regulament referitor la parcările de reședință, noile contracte vor fi încheiate pe o perioadă de 5 ani.

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *