Fără ritm! CSM Târgu Jiu a pierdut cu Focşani după o prestaţie plină de erori

CSM Târgu Jiu a cedat ultima partidă a anului disputată pe teren propriu. Trupa gorjeană a făcut un meci slab, fiind învinsă de CSM Focşani, scor 73-78.


Gazdele au pierdut trei din patru sferturi (17-20, 14-16, 23-16, 19-26), într-un joc în care şi-au căutat în zadar ritmul. Trei dintre baschetbaliştii străini utilizaţi de Jordanco Davitkov au făcut “figuraţie”, iar antrenorul macedonean n-a găsit soluţii pentru a dinamiza prestaţia elevilor săi. Pivotul Kevin Allen a terminat meciul cu 23 de puncte şi 11 recuperări. Porter Trupe şi Brandon Sly au adăugat 16, respectiv 15 puncte, iar Titus Nicoară 7. Malik Morgan a reuşit 6 puncte, dar a avut şi 6 mingi pierdute, iar Ahmed Bashir a izbutit doar 4 puncte. Nici jucătorii gorjeni folosiţi nu şi-au adus contribuţia. Mihai Bădiţă a început titular, a prins 10,54 minute pe parchet, izbutind 2 puncte şi 2 recuperări. Octavian Ilie a jucat 9,06 minute, reuşind 3 recupărări şi o pasă decisivă.

Am insistat toată săptămâna că nu este un meci uşor, poate jucătorii au intrat pe teren cu acest gând şi am început foarte rău. A trebuie să alergăm după ei tot meciul pentru a recupera un dezavantaj. Am avut şansa să întoarcem rezultatul, însă, în acelaşi timp, este foarte dificil când ai trei jucători străini care au fost astăzi în afara ritmului, Morgan, Glogovac şi Ahmed. Dacă pentru Glogovac există o scuză, pentru că nu a fost cu noi întreaga perioadă, cu ceilalţi nu ştiu ce s-a întâmplat. De asemenea, am avut multe mingi pierdute şi, aşa este în baschet, echipa care marchează, în special aruncări de afară, are şansa să câştige meciul. Pentru noi, astăzi, a fost un joc foarte slab”, a declarat antrenorul Jordanco Davitkov.

Gorjenii au terminat anul cu 4 victorii şi 8 înfrângeri, un bilanţ, probabil, sub aşteptări şi pentru conducerea clubului. Luni, formaţia noastră joacă în ultimul meci din 2021 în returul Cupei României. Partida cu CSO Voluntari se dispută de la ora 17.00.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *