Se lucrează și noaptea la Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu”

A fost accelerat ritmul lucrarilor la Scoala Gimnaziala „Constantin Savoiu”. Angajatii firmei care a castigat licitatia lucreaza si noaptea.
Aici, fiecare spațiu din ambele clădiri ale unității de învățământ va fi modernizat. Totodată, vor fi construite un amfiteatru și o sală de sport. Proiectul este finanțat din fonduri europene și are o valoare de două milioane de euro.


“Se lucrează și noaptea la Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu”. De asemenea, societatea care a câștigat licitația, o firmă din Târgu Jiu, nu oprește activitatea nici în weekend, în așa fel încât disconfortul produs să fie cat mai redus în timp, iar cursurile să revină la normal cât mai rapid. Am discutat și cu conducerea școlii care și-a manifestat mulțumirea față de modul în care se muncește. Aici reabilităm clădirile în care funcționează unitatea de învățământ, construim o sală de sport modernă și un nou amfiteatru. Felicitări firmei pentru modul în care își desfășoară activitatea! Avem o colaborare excelentă cu firmele locale și îmi doresc cât mai multe societăți gorjene care să câștige licitațiile de la Târgu Jiu”, a transmis edilul Marcel Romanescu pe pagina sa de facebook.


Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *