Schimbarea în bine, la Dănesti, este în mâinile lui Paliță

Nascut si crescut pe meleagurile comunei Danesti, Madalin Constantin Palita s-a gandit ca ar putea pune umarul si altfel la dezvoltarea localitatii. Astfel ca, la alegerile din 27 septembrie 2020 si-a depus candidatura pentru functia de primar.


Susținut de PRO Romania, dar mai ales de majoritatea locuitorilor comunei, el a câștigat alegerile reușind să-l detroneze pe candidatul PNL, Emilian Rusu, cel care a condus comuna în ultimii 16 ani. Fiind unul dintre gospodarii de seama din comuna, Madalin Constantin Palita s-a decis să nu mai închidă ochii în fața incompetenței și a intrat in cursa pentru fotoliul de primar. Totodata, noul primar isi doreste sa reorganizeze aparatul administrativ al comunei.

Madalin Palita, primar Danesti

Madalin Palita a vorbit și depre planurile din următorii patru ani.

Madalin Palita, primar Danesti

In atenția noului primar a intrat si educatia. Acesta doreste sa vina astfel in sprijinul copiiilor prin reabilitarea tuturor institutilor de invatamant de pe raza comunei.

Madalin Palita, primar Danesti

Paliță Constantin Mădălin are 38 de ani si este cel mai tânăr candidat la Primăria comunei Dănești, din partea Pro România. Acesta este de profesie inginer topograf și economist si a fost inspector Antifraudă în cadrul ANAF. 

Anamaria Giurea

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *