Investițiile la drumurile din Bărbătești, reluate

Lucrurile incep sa revina treptat la normal dupa starea de urgenta. Asfaltarea pe mai multe drumuri satesti din localitatea gorjeana Barbatesti va fi reluata curand. Tot in aceasta perioada va fi reluata licitatia pentru finalizarea asfaltarii drumului comunal din satul Socu.


Firma constructoare este pregătită să reînceapă lucrările de turnare a asfaltului pe cele 16 ulițe, cu o distanță totală de 5,3 kilometri. Aproape toate drumurile sătești sunt pregătite pentru asfaltare, iar acest lucru se va întâmpla după ce vremea se va îmbunătăți. Investiția este realizată cu finanțare de la Guvern, prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2.

Adrian Mangu, primar Bărbătești

Cu privire la finalizarea asfaltării DC43, de 2,8 kilometri, din satul Socu, va fi reluată licitația pentru ultimele lucrări, după ce a fost reziliat contractul cu firma responsabilă de execuția investiției.

Adrian Mangu, primar Bărbătești

Tot pe partea de infrastructură rutieră, autoritățile locale au făcut demersuri pentru refacerea șanțurilor pluviale, construirea de trotuare și piste de biciclete pe drumul județean care străbate localitatea pe o distanță de peste șase kilometri.

Loredana Sava

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *