Sărbători de criză la Târgu Jiu, cu decorațiuni din sponsorizări

Dacă anul trecut, Primăria Municipiului Târgu Jiu și-a permis să plătească o firmă care să se ocupe de decorațiunile de sărbători, anul acesta se merge pe parteneriate. Astfel, pentru ca întreg orașul să arate ca de sărbătoare, mai multe societăți au decis să dea o mână de ajutor autorităților pentru a putea completa tabloul feeric de Crăciun.


“Vom avea o perioadă atipică față de anii trecuți, chiar și față de anul 2020. Am alocat o sumă mult mai mică pentru amenajarea zonei centrale, o sumă de 30.000 de euro pentru ornamentele de sărbători, dar, diferit față de ceea ce făceam în anii trecuți, avem un parteneriat pe care l-am încheiat cu Artego, CEZ România și cu Asociația Oamenilor de Afaceri. Parcul de la Debarcader o să fie amenajat de către societatea Artego. Parcul de la Lido va fi amenajat corespunzător de către Asociația Oamenilor de Afaceri. Zona centrală va fi amenajată, pe bulevarde, de municipalitatea târgujiană, iar societatea CEZ ne va pune la dispoziție o parte din componentele pe care le vom amenaja pentru perioada de sărbători. Este un parteneriat public-privat în care societățile enumerate anterior și Asociația Oamenilor de Afaceri și-au adus o contribuție extraordinară, în așa fel încât, în perioada sărbătorilor de iarnă, mai ales ținând cont de restricțiile impuse, toți cetățenii municipiului Târgu Jiu să se bucure de aceste clipe minunate în zonele de unde provin”
, a precizat edilul Marcel Romanescu.


Anul trecut, Primăria Târgu Jiu a cheltuit aproximativ 130.000 de lei cu decorațiunile de Crăciun, pe care le-a închiriat pentru patru luni de la firma care a câștigat licitația.

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *