Pandurii câştigă după şase runde: Jucăm împotriva tuturor!

Mario Găman a reuşit primul succes din postura de principal al Pandurilor. Echipa din Târgu Jiu a găsit drumul spre victorie cu o altă formaţie din Gorj, Gilortul Târgu Cărbuneşti. Gazdele au tranşat meciul în prima repriză, când au marcat de trei ori în 21 de minute. Marian Habet, după doar 20 de secunde, şi o dublă a lui Bebeto Lupuleţ (`13, `21) au decis soarta punctelor. Deşi au avut oportunităţi şi în partea secundă, pandurii nu au mai înscris. După meci, antrenorul Mario Găman a apreciat că rezultatul este unul de moral, iar echipa sa trebuie să îşi menţină nivelul de joc pentru că, în ultimele meciuri, a fost dezavantajată.


“A fost o victorie frumoasă, meritată, venită după trei faze superbe. Asta le-am implementat băieţilor, în momentul în care recuperează mingea să jucăm rapid. Dacă se mişcă bine, vin şi golurile, vin şi ocaziile. Nu este uşor să joci fiecare meci sub presiune, sunt lucruri grele, dar vreau să vă asigur, că vom da tot ceea ce depinde de noi. Jucăm împotriva tuturor, am văzut ce arbitraje am avut în ultimele două meciuri, nu vorbim de meciul de azi. Suntem pregătiţi să luptăm până la capăt.
Putem marca mai mult, trebuie să găsim soluţiile optime acolo unde este nevoie şi atunci scorul putea să fie un pic mai mare. Este o victorie foarte importantă pentru tot ceea ce înseamnă aceşti băieţi, pentru acest club şi sper ca, de acum înainte, să mergem pe aceleaşi principii şi, uşor-uşor, să fim acolo unde cred eu că ne este locul”
, a declarat principalul Pandurilor.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *