Reli Sanda: “Cântecul este hrana mea de zi cu zi”

Interpreta de muzică populară, Reli Sanda a împlinit o frumoasă vârstă în această săptămână.

Cu o vechime de peste 20 de ani în folclorul românesc, artista ne-a oferit un mic interviu legat de cariera sa profesională, dar şi de viaţa ei personală.

Deşi activează în domenii total diferite, aceasta ne-a mărturisit că atât meseria de avocat, cât şi cea de interpret, au un lucru în comun, şi anume, omul.

Pasiunea pentru folclor există de la o vârstă fragedă, aş putea spune chiar de la serbările din clasele I-IV, care erau organizate de conducerea şcolii, întotdeauna eram aleasă şi desemnată de învăţătoarea clasei să cânt câte un cântec în programul festivităţii”, ne-a relatat Reli Sanda.

Viaţa de artist

Este o chemare de suflet, m-am dus cu drag la fiecare eveniment, nu aş putea spune că este obositoare, este o plăcere”, ne-a declarat artista.

Pasiuni

Născută în zodia Rac, Reli Sanda iubeşte apa, sportul, dar şi animalele.

Piedici în muzica populară

S-a încercat să mi se pună piedici, dar nu am reuşit niciodată să iau o asemenea decizie de a mă retrage de pe scenă, deoarece muzica este ca şi aerul pe care îl respir”, a ţinut să menţioneze solista.

Realizări

Reli Sanda: “Cea mai importantă realizare este fetiţa mea şi drumul acesteia.”

Albume editate

Până în prezent, Reli Sanda a editat cinci albume: ”Cine iubeşte gorjancă”; “Nu uit satul Aninoasa”; ”Am băiat şi am şi fată”; ”Patima voinicului” şi “Dragii mei din toată ţara”.

Planuri de viitor

Am în proiect să mai imprim încă un album discografic şi cred că se va concretiza în viitorul apropiat”, ne-a mărturisit interpreta.

Gabriela Turturea

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *