Primăria din Drăguțești, gata să-și anuleze propria hotărâre?

Primarul din Dragutesti, Dumitru Ion Popescu, a initiat un proiect de hotarare prin care cerea schimbarea categoriei de folosinta a doua terenuri din comuna pentru a putea construi acolo un drum. Acum, doreste anularea acelei hotarari, astfel ca, proiectul va intra la vot, din nou, in sedinta de Consiliu Local de joi.


Mai exact, doi proprietari din Drăguțești au luat decizia de a dona primăriei o suprafață din cele două terenuri deținute de aceștia, necesară realizării unei căi de acces în zonă. În acest fel, proprietarii puteau să-și vândă mai ușor parcelele, iar primarul a considerat că este în regulă să aloce acestui proiect un buget. Unul dintre consilieri locali s-a opus acestei hotărâri, considerând că o altfel de investiție nu aduce niciun beneficiu comunității. Gheorghe Butan spune că decizia a produs deja efecte, iar unele parcele s-au vândut.

Gheorghe Butan, consilier local Drăguțești

Primarul din Draguțești, Dumitru Ion Popescu, nu a putut fi contactat telefonic pentru un punct de vedere.


De obicei, primăriile construiesc un drum de acces atunci când există mai multe dezvoltări în aceeaşi zonă pentru ca acel drum să deservească o comunitate mare.


În proiect este vorba despre un teren în suprafață de 3.316 mp, situat în intravilanul comunei Drăguțești, tarlaua 2, a cărui categorie urma să fie schimbată din fâneață în drum, și un teren în suprafață de 1.460 mp, din aceeași zonă, însă tarlaua 10A, a cărui categorie urma să fie schimbată din arabil în drum.

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *