Premiu important pentru Emil Badea

Eveniment emoționant pentru Emil Badea. Celebrul artist a sărbătorit 20 ani de carieră. Spectacolul aniversar a fost organizat de Casa de Cultură a Sindicatelor Pitești.

În cadrul evenimentului, artistul a primit și discul de aur, premiul suprem pentru ceea ce a realizat în cei 20 ani de cântec. I-au fost alături artiști de seamă care au venit să-l felicite.

Cea mai mare surpriză a avut-o din partea lui Constantin Enceanu. Artistul avea programat alt eveniment, la Constanța, însă a făcut tot posibilul să ajungă și la spectacolul lui Emil Badea.

La eveniment au fost prezenți și surorile, nepoata și duhovnicul lui Petrică Mîțu Stoian. Aceștia au ținut să-l felicite pe Emil, pentru cei 20 ani de carieră, în fața publicului, unde a fost ținut și un moment de reculegere.
Evident, membrii familiei i-au fost alături la ceas aniversar.

”A fost un lucru care m-a emoționat foarte tare, m-a onorat, m-am simțit copleșit de această distincție. Este o încununare a muncii mele de atâția ani și a dăruirii mele în slujba cântecului popular. A fost o seara minunată cu o sală arhiplină, un public extraordinar la Pitești, o seara în care mi-au fost alături artiști valoroși ai cântecului popular și le mulțumesc pentru asta!”, a declarat Emil Badea.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *