Performanță internațională pentru Beșliu

Luptătorul gorjean Alexandru Beșliu a urcat pe ultima treaptă a podiumului la Turneul Internațional de Juniori “Dumitru Pîrvulescu și Vasile Iorga”, găzduit de Sala Sporturilor din București. Sportivul antrenat de Mădălin Gorjanu și Ștefan Tănase a cucerit medalia de bronz, la categoria 92 de kilograme. La competiție au participat luptători din 24 de țari. Pentru Alexandru Beșliu, a fost primul turneu internațional de juniori după o pauză de trei ani.


“Sunt bucuros pentru rezultatul obținut ținând cont că am ajuns în semifinale. Am pierdut în fața reprezentantului din Germania, un luptător care este campion european și medaliat la campionatele mondiale. Sunt convins că, dacă aveam mai mult timp de pregătire la lot, puteam chiar să câștig meciul. Cei care au văzut meciul au spus că am fost foarte aproape să-l înving”, a declarat Beșliu pentru csmtargujiu.ro


Evoluția sa a fost apreciată și de antrenorul Mădălin Gorjanu, care spune că rezultatul este încurajator în vederea Campionatul European de Juniori din Germania. „Alex a avut o evoluție bună la acest campionat internațional și dacă va prinde o zi bună la Dortmund, poate să se întoarcă cu un rezultat bun de acolo. Suntem cu sufletul alături de el și îi dorim succes!”.
Alex are dublă legitimare CSM Târgu Jiu – CS Pandurii. Întrecerea din Dortmund va avea loc în perioada 28 iunie – 4 iulie.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *