Percheziții la mai multe persoane bănuite de furt calificat

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul inspectoratelor de poliție județene Gorj și Prahova, în colaborare cu polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Criminalistic – I.P.J. Mehedinți, Poliției Orașului Vînju Mare, au pus în executare opt mandate de percheziţie, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Totodată, au fost puse în executare două mandate de aducere, doi bărbați de 20, respectiv 45 de ani, fiind reținuți pentru 24 de ore.
Din cercetări a reieșit că, în luna septembrie a anului 2023, persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție în locuința unei persoane vătămate, unde ar fi dizlocat mai multe plăci ceramice ale podelei, sub care se afla un locaș special amenajat în vederea depozitării de valori și ar fi sustras sume de bani, valută și bijuterii, valoarea totală a prejudiciului fiind de aproximativ 140.000 de euro.
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Investigații Criminale, Direcției Operațiuni Speciale și Biroului de Analiză a Informațiilor Mehedinți și de sprijinul luptătorilor din cadrul serviciilor pentru acțiuni speciale Mehedinți, Gorj și Prahova.
Cercetările sunt continuate, sub îndrumarea și supravegherea prim procurorului adjunct din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *