Peppy Dolce Vita, campioană națională la Old Boys

Performanta fantastica pentru minifotbalul gorjean! Peppy Dolce Vita a castigat Campionatul National de Old Boys, competitie rezervata jucatorilor trecuti de 40 de ani. Echipa este formata in mare parte din fosti jucatori de la Pandurii Targu Jiu.

Un număr record de echipe, 16, au participat la ediția a treia a Campionatul Național de Minifotbal Old Boys, organizat de Federația de Minifotbal din România la Drobeta Turnu Severin. Printre acestea și două echipe de la noi din județ, Peppy Dolce Vita Târgu Jiu și Karma Târgu Jiu.

Dacă debutanta Karma s-a oprit în faza grupelor, Peppy Dolce Vita a obţinut victorii pe linie în grupă cu Old Team Florești, Alaska Deva și Salt&Pepper Arad. În faza sferturilor de finală, formaţia noastră a trecut de MAV Glissando Timișoara, campioana europeană din 2017, îar în semifinale de Vulturii Dej.

În ultimul act, gorjenii i-au dezmembrat pe cei de la Mary Tour Iași, cu 8-1. Romeo Rădoi a reuşit o triplă, Aurel Amzucu şi Ion Cănăvoiu, câte o dublă, iar Marian Erburosu şi-a adăugat numele pe lista marcatorilor.

Dorin Hîrsu a fost desemnat de către organizatori drept „Cel mai bun portar” al turneului de la Drobeta Turnu Severin. Prin acest succes, echipa gorjeană și-a asigurat dreptul de a participa la EMF Masters Cup (varianta de Champions League pentru Old Boys) care va avea loc la Rimini, în Italia, între 5 și 8 septembrie, în același timp cu EMF Champions League.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *