Pentru istorie! CSM Târgu Jiu, locul 2 la Final 4-ul de la Bistrița!

CSM Târgu Jiu a încheiat o săptămână superbă cu medaliile de argint. Echipa de handbal feminin a fost învinsă în finala Cupei României de CSM București, scor 31-25.


După surpriza colosală din prima zi a competiției, victoria împotriva Bistriței, gorjencele au dat o replică foarte bună și campioanei de anul acesta, CSM București. Jucătoarele din capitală au avut cinci goluri avans în prima repriză, dar elevele lui Liviu Andrieș au strâns scorul până în pauză, 13-14. Mai proaspete și cu o bancă mai lungă, dar și cu portărița Marie Davidsen în mare formă, bucureștencele s-au desprins decisiv în partea a doua a meciului. Cea mai bună jucătoare a campioanelor a fost Crina Pintea cu 8 goluri.

Tot 8 puncte au fost trecute și în contul Cristinei Neagu, iar același număr de goluri le-a reușit și Angela Pușcaș, jucătoarea meciului pentru CSM Târgu Jiu. Gorjeanca a declarat că, în ciuda finalei pierdute, a fost un sezon de aur pentru nou-promovată.

Angela Pușcaș, CSM Târgu Jiu


Un antrenor mândru, și pe bună dreptate, este Liviu Andrieș, care a vorbit despre performanța greu de imaginat la începutul sezonului. CSM Târgu Jiu s-a calificat în cupele europene.

Liviu Andrieș, antrenor CSM Târgu Jiu


Ultimul joc al sezonului din Liga Florilor are loc vineri, la Târgu Jiu.
CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva (11 intervenții), Bianca Chiriţă, Oana Bucă 3g, Maria Gavrilă 1g, Angela Puşcaş 8g, Valentina Trică, Elena Marica Bercu (1 intervenție), Mirabela Coteţ 1g, Andreea Chiricuţă 1g, Pal Ceandani, Florenţa Ilie, Iulia Andrei, Ana Ciolan 5g, Cristina Boian, Katarina Pavlovic 3g, Sabine Klimek 1g. Antrenor principal: Liviu Andrieş. Antrenor secund: Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Gore Albici.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *