Partidul Verde și-a prezentat candidații pentru posturile de consilieri

Adrian Tudor, presedintele Partidului Verde Gorj, a depus lista cu candidati pentru posturile de consilieri judeteni si locali. Pe lista partidului se regasesc profesori universitari, ingineri, juristi, profesori si actori.
Adrian Tudor se bazează pe o echipă de oameni apreciați în mediile profesionale din care provin și care militează pentru o nouă față a municipiului Tg-Jiu și a județului Gorj.


Pentru pozițiile de consilier local, lângă fostul viceprimar Adrian Tudor, se regăsesc nume importante. Profesoara Loredana Buliga, a declarat că s-a înscris în acest partid pentru că are încredere în liderul acestei formațiuni politice. Aceasta a vorbit despre o serie de proiecte pe care vrea să le implementeze pentru orașul Târgu Jiu.

Loredana Buliga

Alături de Adi Tudor este și directorul adjunct al Palatului Copiilor, Ionuț Popescu, care a declarat că își dorește ca municipiul Târgu Jiu să renască și să fie reconstruit.

Ionuț Popescu, directorul adjunct al Palatului Copiilor

Și Alin Rădulescu, fost membru al social-democraților s-a alăturat echipei lui Adi Tudor. Acesta îndeamnă toți cetățenii municipiului pentru a le fi alături în această luptă grea.

Alin Rădulescu

Adrian Tudor are ca slogan ”TUDORești renașterea orașului” și se prezintă drept ”primarul care poate!” Tudor a fost, până de curând, viceprimar și președinte executiv al organizației municipale Tg-Jiu a PSD. ”

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *