Pandurii, victorie cu CS Novaci

Pandurii Targu Jiu si-a trecut in cont cea de-a treia victorie din presezon. Elevii lui Adrian Bogoi s-au impus si in amicalul disputat cu CS Novaci, scor 3-2.

Meciul dintre alb-albaştrii şi formaţia de ligă judeţeană a avut loc la Târgu Jiu, în Complexul Sportiv Municipal. Partida s-a jucat pe terenul 3, fiind penultimul test de pregătire înainte de startul sezonului. Pentru gazde, au marcat Preoteasa (de două ori) și Pârvulescu. În prima repriză pandurii au ratat și o lovitură de la 11 metri, prin Cenaj.

“A fost un antrenament util, în care am folosit toți jucătorii din lot, inclusiv o serie de tineri juniori pe care am vrut să-i integrăm în colectivul nostru. Încerc să ma lămuresc și în privința primului unsprezece pentru oficiale, dar, pe parcursul acestui ultim test, voi introduce și restul jucătorilor foarte tineri”, a spus principalul Adrian Bogoi.

În ultimul amical al stagiului de pregătire, echipa gorjeană va întâlni sâmbătă, de la ora 11:00, pe terenul 3 din incinta Complexului Sportiv Municipal, pe CS Sporting Roșiori de Vede, formație ce activează în Liga a III-a.

Până acum, bilanțul amicalelor celor de la Pandurii Târgu Jiu indică 3 victorii și o remiză.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *