Pandurii – Farul se joacă pe 28 octombrie

Partida dintre Pandurii Targu Jiu si Farul Constanta, care trebuia sa se dispute duminica, 11 octombrie, a fost reprogramata. Meciul dintre gorjeni si marinari va avea loc luna aceasta.
Confruntarea de pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu nu s-a mai jucat, în weekend-ul trecut, din cauza faptului că Pandurii a fost exclusă de FRF din liga secundă. Gorjenii au făcut apel la TAS, iar tribunalul internațional a hotărât menținerea echipei în campionat până când va judeca speța. Incertitudinile din zilele premergătoare meciului au făcut ca întâlnirea dintre cele două formații să nu se mai dispute. Ieri, oficialii fotbalului românesc au anunțat că meciul se joacă miercuri, 28 octombrie, de la ora 15:00. La aceeași oră va avea loc și restanța Aerostar Bacău – Viitorul Târgu Jiu, partidă amânată din cauza cazurilor de coronavirus de la trupa moldavă. Alte trei meciuri se mai joacă în ziua respectivă, toate din etapa 7.
Pandurii Târgu Jiu nu a acumulat vreun punct după primele șase runde, în timp ce Viitorul Târgu Jiu are 7 puncte după 5 etape.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *