Orban s-a întrecut în promisiuni la Târgu Jiu

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a fost prezent, duminica, in Gorj. Vizita oficiala a debutat la Hurezani, cu inaugurarea Statiei Turbocompresoare Bibesti, obiectiv de investitii inclus in proiectul BRUA, urmata de o intalnire de lucru la sediul Prefecturii cu reprezentantii conducerii si sindicatelor din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Pe agenda vizitei s-au mai aflat intalniri cu reprezentantii Primariei municipiului Targu Jiu si cei ai Institutiei Prefectului Gorj.


De asemenea, premierul a participat la evenimentul de lansare al candidaţilor la alegerile locale din judeţul Gorj, organizat la Teatrul de Vară din municipiu. Orban a promis rezolvarea unor investiții extrem de importante pentru județul Gorj. Prim-ministrul a declarat că a semnat ordinul privind finanțarea lucrărilor de reabilitare a Casei de Cultură de la Târgu Jiu, și urmează să semneze contractul de reabilitare a Podului de la Lainici, și contractul de construcţie a restului de lucrări în ceea ce privește centura orașului.

Ludovic Orban, prim-ministrul României

Totodată, Orban a promis că CEO va beneficia de investiții importante. Premierul a anunțat că va transmite, săptămâna viitoare, către Comisia Europeană planul de restructurare pentru CEO, în valoare de 3,54 miliarde euro.

Ludovic Orban, prim-ministrul României

La toate evenimentele legate de această vizită a participat și ministrul economiei, energiei şi mediului de afaceri, Virgil Popescu.

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *