Oficial: Alex Berca, încă un an la CSM

Baschetbalistul gorjean Alex Berca va rămâne la CSM Târgu Jiu și în sezonul viitor. Extrema, în vârstă de 25 de ani, și-a prelungit contractul cu gruparea de prim eșalon.


Alex Berca a fost chinuit de o accidentare în campionatul precedent, și nu a avut multe șanse în mandatul lui Kresimir Basic, mai ales că presiunea obiectivului și-a spus cuvântul în a doua parte a sezonului. Berca speră acum să fie sănătos și să contribuie la performanțele echipei sale.


“Am luat decizia după anumite discuții atât cu conducerea clubului, cât și cu propria mea persoană, plus oamenii pe care îi am aproape, adică familia. Un alt factor care a stat la baza deciziei mele este și formarea unei echipe noi, unde lucrurile o să înceapă de la zero, iar asta este un alt impuls care îmi pune ambiția la încercare. Vreau să rămân sănătos și să pot ajuta echipa în felul în care mi se cere”, a precizat baschetbalistul gorjean.


Camil Berculescu și Andrei Bărăgan sunt alți sportivi localnici care au rămas la CSM. Reunirea lotului are loc pe 7 august.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *