O singură noutate la reunirea handbalistelor

Handbalistele de la CSM Targu Jiu s-au reunit miercuri, 1 iulie, in vederea inceperii pregatirilor pentru campionatul 2020-2021. 11 jucatoare care au activat si in sezonul trecut in Sala Polivalenta au raspuns prezent la apel.


Valentina Toader, Mădălina Olariu, Andreea Olariu, Bianca Stanca, Bianca Ștefania Chiriță, Ana Maria Diaconescu, Alina Ciuchiatu, Andreea Rotaru, Ira Zinatullina, Gabriela Frunză și Cristina Georgiana Predoi au fost prezente la Stadionul Municipal din Târgu Jiu. La reunire a venit și noua achiziție a CSM-ului, portărița Sara Abed-Kader, ultima oară la HC Zalău. Jucătoarea născută în Siria are 23 de ani și a semnat pentru un sezon cu CSM Târgu Jiu. Știința București, Dinamo București și CSM Slatina sunt formațiile la care a mai evoluat sportiva.

Sara Abed-Kader

Echipa va începe pregătirea noului sezon cu antrenamente de readaptare la efort pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu. Directorul sportiv al clubului, Robert Bălăeț, a declarat că așteaptă încă 4-5 transferuri în următoarele zile.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *