Noul depozit de cărbune al CEO, inaugurat

Investitie importanta pentru CEO. La sfarsitul saptamanii trecute a fost inaugurat al doilea depozit de carbune la Rosia dupa ce primul a fost inchis din cauza ca nu respecta normele de poluare. De data aceasta, reprezentantii CEO au luat toate masurile pentru ca praful de carbune sa nu mai afecteze viata rovinarenilor si mediul inconjurator.

Inaugurarea noului depozit de cărbune avut loc vineri, 6 septembrie, chiar în cariera Roşia, în prezenţa a zecilor de angajaţi ai CEO în frunte cu întregul staf al companiei energetice, dar şi a autorităţilor locale şi judeţene. Reprezentanţii CEO au declarat că era necesară această investiţie.

Reprezentant CEO

Primarul oraşului Rovinari, Robert Filip, care a declanşat chiar un protest amplu în localitate împotriva deschiderii acestui depozit de cărbune , a declarat anumite nereguli.

Robert Filip, primar Rovinari

Reprezentanţii Complexului Energetic Oltenia au luat măsuri pentru a proteja mediului înconjurător afectat de exploatările miniere, dar şi sănătatea rovinărenilor. O confirmă chiar şeful Gărzii de Mediu Gorj, Gheorghe Sanda.

Reprezentant CEO

Gheorghe Sanda, comisar-şef Garda de Mediu Gorj

Valoarea investiţiei se ridică la 600 miliarde de lei vechi.


Loredana Sava

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *