Municipiul Târgu Jiu va avea patru noi cetățeni de onoare

Patru personalități importante vor primi titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Târgu-Jiu. Cea mai înaltă distincție civică va fi oferită, luna viitoare, la ședința festivă din cadrul evenimentelor dedicate Zilelor Municipiului Târgu Jiu.


Este vorba de medicul pediatru Ana Culcer, renumita actriță Maia Morgenstern, finanțistul Gheorghe Birău și conferențiarul universitar Mădălin Bunoiu.


”Cele patru sunt nume marcante, cu CV-uri impresionante și care, prin munca și rezultatele lor, au devenit adevărați ambasadori ai orașului nostru în lume”, a declarat primarul Marcel Romanescu.
Medicul pediatru Ana Culcer, Doctor în Științe Medicale, a salvat mii de vieți și s-a mândrit tot timpul cu faptul că este gorjeancă.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu


Maia Morgenstern este o actriță cunoscută și apreciată la nivel mondial, , promovând totodată orașul nostru. Aceasta poate fi apalaudată si în sala Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”, pentru că joacă pe scena de aici.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu


Gheorghe Birău are o contribuție însemnată în monitorizarea sistemului bancar la nivel județean, iar Octavian Mădălin Bunoiu a condus, cu succes, zeci de proiecte în activitatea de învățământ universitar din cadrul Universității de Vest Timișoara, Facultatea de Fizică, contribuind la dezvoltarea și modernizarea sistemului de învățământ românesc.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *