Tot mai mulți șoferi se urcă băuți la volan

Tot mai mulți șoferi au început să se urce băuți la volan. Doar ieri, trei șoferi au fost depistați de polițiștii gorjeni, având concentrații de alcoolemie record.
Cel care a câștigat primul loc în topul celor mai bine băuți conducători auto a fost un bărbat, de 56 de ani, din Craiova, care avea o concentrație de 1,1 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a și lovit un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din Turceni.

Victor Țuhașu, purtător de cuvânt IPJ Gorj

Următorul șofer care a câștigat un loc în topul celor mai beți conducători auto, se află  un bărbat de 42 de ani, din orașul Turceni.
Ultimul pe lista campionilor este un șofer care a provocat și un accident rutier pe raza localității Iezureni. Acesta a ieșit de pe partea carosabilă și a intrat cu mașina într-un șanț. Avea o alcoolemie de 0,94 mg/l  alcool pur în aerul expirat.

Victor Țuhașu, purtător de cuvânt IPJ Gorj

În toate cele trei cauze au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *