Morega:”Voi cere sancționarea procurorului care a închis dosarul!”

Numirea lui Dan Vilceanu in functia de ministru de Finante a creat neplaceri in lumea politica, ba chiar mai mult a dat nastere la adevarate investigatii din partea reprezentantilor din mass media. S-a discutat si despre un dosar de evaziune fiscala in care a fost implicat deputatul, insa recent a fost scos din dosar, fapta de care ar fi fost acuzat fiind disjunsa unui membru al familiei ministrului.

Dan Ilie Morega spune că dosarul a fost deschis în urmă cu puțin timp și asta datorită unei sesizări a ANAF privind fapte de evaziune fiscală la firma pe care familia sa o deţine şi unde Dan Vîlceanu a lucrat în trecut ca economist şi director economic. Acesta mai adaugă și faptul că va cere sancționarea procurorului care în iarnă, închisese dosarul.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj

Președintele IAIPP Gorj mai spune că, în trecut, Vîlceanu ar fi făcut achiziții care nu ar fi fost reale, ba chiar făcea reparatii la utilaje si mai apoi le vindea la preț de fier vechi.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj

Cel care spune că ar fi depistat neregulile care aveau loc la societățile familiei lui Vîlceanu, ar fi chiar președintele Dan Ilie Morega. Acesta le-a făcut publice, iar tatăl deputatului Vîlceanu l-a dat în judecată pentru denunț calomnios.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj

Noul ministru al Finanţelor, Dan Vîlceanu, a fost scos din dosarul de evaziune fiscală de care este vizată firma care aparţine familiei sale, dispunându-se clasare pentru fapta care l-ar viza. Decizia a fost dispusă de Parchetul General, unde dosarul a fost trimis după ce Dan Vîlceanu a fost ales parlamentar, considerându-se că nu sunt elemente potrivit cărora ar fi săvârşit fapte penale.
În prezent, în dosar este vizat un membru al familiei ministrului.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *