Morega: ”Klaus Iohannis trebuie să fie demis!”

Situatia prin care trece Romania in ultimul timp, cresterea preturilor, dar si debandada care are loc intre partidele politice de la guvernare, nu fac altceva decat sa dea locuitorii peste cap, dar si starea ”de sanatatea” a tarii. Vinovat pentru cele intamplate, din spusele lui Dan Ilie Morega, ar fi doar Klaus Iohannis, presedintele tarii care ar trebui sa fie demis.


”Klaus Iohannis trebuie demis!”, este declarația lui Dan Ilie Morega, care consider că președintele României, nu ar trebui să fie de partea lui Florin Cîțu, pentru a-l susține la Congresul care va avea loc pe 25 septembrie. Cei care ar trebui să ia atitutine, sunt social democrații, mai spune Morega.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj

Dan Ilie Morega consideră că PSD-ul ar trebui să se ocupe de plafonarea prețurilor la curentul electric, dar și la gazele naturale, pentru că altfel, situația financiară a locuitorilor din Românai se va agrava.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj

De asemenea, unul dintre abuzurile făcute de Klaus Iohannis, este, în viziunea lui Dan Ilie Morega, amplasarea statuii Baronului Samuel von Brukenthal în Sibiu. Această statuie a încins spiritele și chiar este considerat Brukenthal, „ucigaşul de români”.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj

Peste 200 de oameni au protestat sâmbătă în Sibiu la statuia baronului Samuel von Brukenthal din Piața Mare, nemulțumiți că aceasta este așezată în centrul orașului de către Klaus Iohannis, președintele României. Participanţii la protest, mulţi dintre ei îmbrăcaţi în costume naţionale, au fluturat steaguri tricolore, au scandat „Jos statuia”, „Brukenthal, ucigaş de români”, „Jos criminalul”, au intonat imnul naţional şi cântece patriotice şi au afişat două bannere uriaşe, unul cu portretele celor trei conducători ai răscoalei iobagilor de la 1784, iar celălalt cu executarea lui Horea şi Cloşca, prin tragere pe roată.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *