Morega, critici la adresa şefei de la ISJ Gorj

Presedintele Institutului de Investigatii Publice si Politice Gorj, Dan Ilie Morega, a comentat cazul petrecut la Scoala Generala Gheorghe Tatarascu din Targu Jiu. Aici, directoarea adjunctă Daniela Morie este acuzată că și-ar fi sechestrat subalterna, pe profesoara Felicia Boceanu, şi ar fi exercitat acte de violenta asupra sa.

Morega a sfătuit-o pe profesoara agresată să-şi continue acţiunea in instanta daca are dovezi in acest sens. De asemenea, fostul deputat a cerut schimbarea inspectorului general al ISJ Gorj, Marcela Mrejeru, dacă se dovedeşte ca şefa invatamantului gorjean a vrut sa musamalizeze cazul, respectiv să o oblige pe Felicia Boceanu să-şi retragă plangerea.

Dan Ilie Morega, presedinte IAIPP Gorj

Morega a criticat-o dur pe Mrejeru şi dupa ce Ion Ișfan, inspectorul școlar general adjunct, sustine ca a primit interdicție de a mai vorbi despre invatamant din partea celei care i-a luat locul în acest an.

Dan Ilie Morega, presedinte IAIPP Gorj

Presedintele PSD Gorj, Mihai Weber, a declarat ca i-ar putea retrage sprijinul Marcelei Mrejeru daca este gasita vinovata intr-un eventual dosar penal.

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *