Caz șocant la spitalul din Târgu Jiu! Femeie însărcinată, operată de hernie

Caz șocant la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. O femeie a fost operată de hernie, fiind și însărcinată. Medicii și-ar fi dat seama abia după ce ar fi tăiat-o.

Femeia în vârstă de 35 de ani, din Tismana, s-a prezentat la unitatea medicală din Târgu Jiu cu dureri de burtă. După ce a fost consultată, medicul i-a pus diagnosticul de hernie și a decis s-o interneze. Atunci, femeia a declarat pe proprie răspundere că nu este însărcinată, astfel că i-au fost efectuate raze pulmonare.

Mihaela Țicleanu, purtător de cuvânt SJU Târgu Jiu

Două zile mai târziu, starea pacientei s-a agravat, astfel că medicul a decis s-o opereze. Atunci, s-a constatat prezența herniei, însă și un uter mărit. Imediat a fost chemat și un ginecolog pentru efectuarea cezarianei și, la scurt timp, a fost adusă pe lume o fetiță de peste 3 kilograme. Statistic vorbind, una din 2.500 de sarcini, femeia nu este conștientă de prezența fătului decât atunci când se declanșează travaliul. Potrivit reprezentanților unității medicale, starea de sănătate a celor două este una bună.

Mihaela Țicleanu, purtător de cuvânt SJU Târgu Jiu

Până și rudele au rămas uimite la aflarea veștii că femeia era gravidă.

Rudele femeii

Nici medicul de familie nu știa nimic despre situația femeii. Aceasta este de părere că pacienta sa a ascuns intenționat sarcina.

Medic de familie

Conducerea unității medicale a demarat o anchetă internă. De asemenea, au fost sesizate DSP Gorj, Colegiul Medicilor Gorj și ANMCS.

Dumitru Vienescu, director SJU Târgu Jiu

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *