Morega: ”Congresul PNL a fost o mascaradă!”

Mult asteptatul congres al liberalilor a avut loc sambata, 25 septembrie, si s-a incheiat cu victoria lui Florin Citu, premierul Romaniei, care a devenit si presedintele PNL. Dan Ilie Morega, sustine ca acest congres nu a fost altceva decat o mascarada in urma careia s-a luat o decizie foarte slaba.


Dan Ilie Morega, presedintele IAIPP Gorj, spune ca nu este posibil ca seful de campanie al lui Cîțu, să fie chiar Klaus Iohannis, desi președintele României nu are voie să se implice în problemele politice, cu atât mai mult să suțină anumiți candidați.

Dan Ilie Morega, presedintele IAIPP Gorj

Acesta mai spune că PNDL 3 a fost creat tocmai pentru acest congres, ca Florin Cîțu, să le dea un fel de mită, susține Morega, reprezentanților PNL pentru a-l vota, devenind astfel noul președinte al PNL.

Dan Ilie Morega, presedintele IAIPP Gorj

Viitorul se anunță unul sumbru, mai susține Morega și asta pentru că prețurile crescute în ultimul timp la energia electrică și la gaze, vor duce la sărăcirea poporului român. Acesta speră ca social democratii sa se implice in eliminarea lui Florin Cîțu, de la Guvernarea Romaniei.

Dan Ilie Morega, presedintele IAIPP Gorj

Premierul Florin Cîțu a câștigat cursa pentru șefia Partidului Național Liberal. A obținut aproape 1.000 de voturi în plus față de contracandidatul său, Ludovic Orban, care a condus partidul până acum.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *