Modificare la echipa de baschet

CSM Târgu Jiu a operat modificări în lot înainte de partida cu Dinamo, din Liga Națională de Baschet Masculin. Cameron Oluyitan i-a luat locul lui Jason Hubbard.


Cel dintâi are 26 de ani, măsoară 2,02m, și a jucat în acest sezon pentru portughezii de la CD Povoa. El a semnat cu CSM Târgu Jiu până la finalul acestui sezon. Americanul are și alte experiențe europene, în Suedia și Spania. Aducerea sa a venit după ce specialiștii au stabilit că accidentarea lui Hubbard este una de durată, care îl poate ține departe de parchet între 6-8 săptămâni.


”Este un jucător ce poate acoperi două poziții și care are o aruncare bună de 3 puncte, capitol la care noi suferim în acest moment. Vrem să-i mulțumim lui Jason Hubbard, pentru că a înțeles situația. Urmează o perioadă cu meciuri importante pentru noi și nu ne puteam permite să stăm fără un jucător străin o perioadă atât de mare”, a declarat Claudiu Alionescu, director tehnic CSM Târgu Jiu.


Dacă primește cartea verde, Oluyitan ar putea debuta cu Dinamo București. Meciul are loc sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Cătălin Pasăre

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *